innovatie

15 nov 2017, 11:11

Apotheek Martini Ziekenhuis nu tevens 24/7 dienstapotheek

Apotheek Martini Ziekenhuis nu tevens 24/7 dienstapotheek

Bij het Martiniziekenhuis in Groningen is sinds kort nu ook een huisartsenspoedpost gevestigd. Dat heeft het mogelijk gemaakt dat de Martini Apotheek nu ook de dienstapotheek is voor Groningen en Noord-Drenthe. Dat houdt in dat vanaf nu de apotheek open is voor mensen die in de avond en nacht hun medicijnen moeten ophalen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Na ziekenhuisopname, polikliniekbezoek of bezoek aan de Huisartsenspoedpost kunnen patiënten hun medicatie ophalen bij de Martini Apotheek. Dit heeft als voordeel dat zij direct hun medicatie mee naar huis kunnen nemen en de medicatie afgestemd is met de zorgverleners van het Martini Ziekenhuis en de Huisartsenspoedpost. De Martini Apotheek levert ook artikelen als verbandmiddelen, pijnstillers en neusdruppels.

 

Bereikbaarheid


De Martini Apotheek is te vinden op de begane grond van het Martini Ziekenhuis. Overdag en ’s avonds tot 22.00 uur kunnen klanten parkeren in de parkeergarage van het ziekenhuis en via de ‘binnendoor’ route naar de Martini Apotheek lopen. ’s Nachts (van 22.00 tot 8.00 uur) kunnen zij parkeren op de spoedparkeerplaats tegenover het voorplein van het Martini Ziekenhuis en de borden ‘spoedingang’ volgen.