innovatie

01 okt 2014, 21:09

Amerikaanse managementgoeroe Fred Lee komt naar Martiniplaza

Op initiatief van MartiniPlaza en in samenwerking met een aantal noordelijke zorgpartners, is het gelukt om de Amerikaan Fred Lee naar Groningen te halen. Op 27 oktober as. treedt FredLee op in het theater met een seminar over ‘de kracht van persoonlijke aandacht in de zorg’. Fred Lee was vicepresident van het Florida Hospital en later werkzaam bij het Disney Institute.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

 De combinatie van deze twee werkervaringen leidde tot zijn wereldwijde bestseller: ‘If Disneym Ran Your Hospital’. Hij is een internationaal erkende expert op het gebied van patiëntgerichtheid en empathie in de zorg. In de Verenigde Staten en in Europa hebben vele zorginstellingen op basis van zijn inzichten, hun bedrijfsvoering succesvol veranderde.

Zorginstellingen die zich willen onderscheiden dienen zich ten behoeve van hun patiënten tenmanifesteren op die empathische kant van de patiëntrelatie. Daar wordt het verschil gemaakt. Aandacht leidt tot betere behandeling, optimaler herstel, effectievere zorgverlening en het versterkt de reputatie van de zorginstelling, aldus Fred Lee.

 

 

Meer informatie over dit event is te vinden op  www.martiniplaza.nl/fredlee.

 

De individuele ticketverkoop is inmiddels gestart.