innovatie

07 mei 2013, 09:09

Alexandra van der Ziel nieuwe CEO Storm Academy

Storm Academy heeft Alexandra van der Ziel aangesteld als CEO. Van der Ziel zal in haar rol verantwoordelijk zijn voor het algemeen management en de groei- en kwaliteitsambities van Storm Academy. Hoofddoel hierbij is de onderneming door te ontwikkelen tot het beste digital marketing opleidingsinstituut van Nederland.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Storm Academy, opgericht  in 2008, heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Op dit moment verzorgt Storm Academy meer dan 30 verschillende digital marketing trainingen op 5 verschillende locaties in Nederland. Storm Academy is hiervoor geaccrediteerd door Google en het Nima.


Van der Ziel (42 jaar) voegt een uitgebreide ervaring toe aan Storm Academy. De afgelopen 4 jaren was zij Manager Marketing & Sales bij de internationaal opererende business school Energy Delta Institute.


Van der Ziel over haar stap naar Storm Academy: “Het vakgebied digital marketing wordt in de toekomst nog complexer en belangrijker voor organisaties. Kennisvergaring, -borging en -overdracht zullen daarbij key-factoren zijn in het opzetten van succesvolle online marketing strategieën.

Het kwaliteitsgerichte aanbod van Storm Academy en de persoonlijke opleidingsmethodiek creëren een onderscheidend vermogen in de markt. Dat tezamen met het stevige fundament wat de afgelopen jaren is opgebouwd, maken het voor mij een fantastische uitdaging om als CEO de organisatie naar het volgende niveau te brengen. Samen met een gedreven en ambitieus team gaan we ervoor zorgen dat de ambitie om erkend te worden als marktleider op gebied van digital marketingopleidingen verwezenlijkt gaat worden.”


Over Storm Academy


Storm Academy is dé specialist op het gebied van digital marketingopleidingen. Het opleidingsbureau verzorgt een divers aanbod aan dagtrainingen, leergangen, post-hbo-opleidingen en in-company trajecten. Alle deelgebieden van digital marketing komen aan bod. Storm Academy traint marketeers, ondernemers, zzp’ers en communicatieprofessionals, van beginners tot gevorderden, in digital marketing. Onze kernwaarde als opleidingsbureau is hoogwaardige kennisoverdracht met een praktische aanpak.


Storm Academy is onderdeel van de Storm Marketing Group. Binnen de Group, opgericht in 2006 door Haico Pols & Sander Prinsen, zijn 50 specialisten werkzaam verdeeld over de werkmaatschappijen StormMC, Storm Academy en Storm Insights.