evenementen-in-beeld

29 nov 2018, 09:09

Vanaf dit weekend volop sfeer bij Kerstmarkt in Vesting Bourtange

Vanaf dit weekend volop sfeer bij Kerstmarkt in Vesting Bourtange

Kerst vieren op een unieke locatie? Bezoek dan de kerstmarkten in Vesting Bourtange, één van de mooiste kerstmarkten in Nederland. Aankomend weekend is al de eerste kerstmarkt.

 

De hele vesting is dan prachtig verlicht en de bruggen en toegangswegen zijn versierd met duizenden lichtjes. Op de vestingwallen staan tientallen verlichte kerstbomen. Een unieke belevenis.

100 kramen
Ook op het Marktplein rond de grote kerstboom is volop sfeer en gezelligheid. Bijna 100 kramen verspreid over de diverse pleinen en bastions, met het meest uiteenlopende kerstassortiment. Kerstliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het geheel wordt opgeluisterd door diverse koren en artiesten en bij de invallende duisternis neemt de sfeer alleen maar toe. Uiteraard ontbreken de Glühwein en de warme chocolademelk niet.

De kerstmarkten staan op de agenda voor zaterdag 1, 8, 15 december en zondag 2, 9 en 16 december. De kerstmarkt opent om 11.00 uur en is op zaterdag tot 21.00 uur en op zondag tot 18.00 uur.

Entree
De entree is € 3,50. Kinderen tot 6 jaar gratis. Entree kerstmarkt en musea € 8,50. Parkeren is gratis, volg de borden P-Bourtange naar 1 van de parkeerplaatsen.