bedrijf-in-beeld

12 jun 2019, 13:01

Landal Natuurdorp Suyderoogh beste vakantiepark van Groningen

Landal Natuurdorp Suyderoogh beste vakantiepark van Groningen

Met een gemiddeld beoordelingscijfer van 8,3 is Landal Natuurdorp Suyderoogh door Parkvakanties verkozen tot het beste vakantiepark van Groningen. In dit artikel zetten we voor je uiteen waarom het park zo gewaardeerd wordt. 

De provincie Groningen telt diverse vakantieparken. Landal Natuurdorp Suyderoogh is het enige park van Landal en dé favoriet onder de bezoekers van Parkvakanties. Zowel waterliefhebbers, vogelspotters als fervent wandelaars vinden hier alles voor een ontspannen vakantie. Overal waar je kijkt vind je waterrijke natuur en komen de rust en de ruimte je tegemoet. Dat kan ook niet anders met een ligging midden in Nationaal Park Lauwersmeer. Vanuit een boot of een kano ontdek je de binnenwateren van het park. Daarbuiten ga je als vanzelfsprekend op expeditie door het Waddengebied. 

Fijn zwembad, check!

Een vakantie is natuurlijk pas compleet met een verfrissende duik in het water. Niet alleen plons je gemakkelijk in het Lauwersmeer, op Landal Natuurdorp Suyderoogh is ook een prettig overdekt zwembad met een apart peuterbad aanwezig. Badder met het hele gezin en maak plezier op de verschillende waterelementen. Wie graag de rust opzoekt, geniet van de relaxruimte met saunafaciliteiten. Liever in de frisse lucht spetteren? Dat kan ook! Buiten vind je namelijk een warme jacuzzi.

Natuurdorp Suyderoogh: ideaal met kinderen

Spelen, spelen, spelen, dat is het devies alom. Want naast het zwembad vind je ook een speeltuin, een airtrampoline, een tokkelbaan en een midgetgolfbaan op het park. Daarnaast wil je de natuurbelevingsroute Discovery Track niet missen. Nabij het park vind je tevens het Kabouterpad. Superleuk om dit te lopen met de kleinste telgen! Voor de creatievelingen is het huttenbouwbos een belangrijke hotspot. Daar worden de mooiste creaties boomhutten gebouwd.

Ruime overnachtingsmogelijkheden

Nóg iets om over naar huis te schrijven, zijn de vakantieverblijven van Landal Natuurdorp Suyderoogh. 220 vrijstaande bungalows vormen de ideale uitvalsbasis voor een rustieke tijd weg. De stulpjes bieden ruimte aan vier tot zes personen en zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn zelfs speciale kinderbungalows te boeken, waarin je een speel- en slaapkamer vindt voor de kleintjes. Zo betitelen veel kinderen het slapen in de hoogslaper als een fantastisch avontuur! Wat ook een onvergetelijke ervaring is, én je instant een vakantiegevoel bezorgt, is het direct in een bootje kunnen stappen vanuit je bungalow.

Kortom, de kindvriendelijkheid, de riante verblijven, de vele activiteiten in de omgeving en de wonderschone ligging bij elkaar opgeteld, maken Landal Natuurdorp Suyderoogh met recht de nummer één van Groningen!