economie

18 jun 2001, 00:12

WORKSHOPS VOOR STARTENDE ONDERNEMERS TIJDENS BANENBEURS

Mensen die met plannen rondlopen om een eigen bedrijf op te richten: opgelet. In de Martinihal begint namelijk volgende week vrijdag 8 juni een tweedaagse Banenbeurs die ook voor startende ondernemers van grote waarde kan zijn. Er is daar een bijzondere stand ingericht. Maar bovenal: er zijn handige workshops waar men gratis aan deel kan nemen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De bijzondere stand betreft een stand van het Bedrijvenloket. Het Bedrijvenloket van de gemeente Groningen biedt op talloze vlakken een helpende hand aan startende ondernemers. Het Bedrijvenloket bestaat uit de gemeente Groningen, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel en presenteert zich op de Banenbeurs op 8 en 9 juni in Martiniplaza te Groningen.
Maar wat voor mensen die een bedrijf willen beginnen vooral interessant zou kunnen zijn is het feit dat daar speciale workshops georganiseerd worden voor starters. Daarover zometeen meer, maar eerst iets over de beurs en over het ‘Bedrijvenloket’ dat daar aanwezig is.
De workshops Wie zich in betrekkelijk korte tijd zo maximaal mogelijk wil laten informeren zou deel kunnen nemen aan een van de workshops. Opgave voor zo’n workshop is niet nodig. Deelname aan de workshops, die van start gaan in de workshopruimte 1, is geheel gratis. Dit zijn de mogelijkheden: vrijdag 8 juni 14.00 starten, welke ondersteuning kunt u verwachten 19.00 idem 19.45 de valkuilen van de startende ondernemer, trap er niet in ! 20.30 starten, wat kost dat ? zaterdag 9 juni 12.00 starten, welke ondersteuning kunt u verwachten 12.45 de valkuilen van de startende ondernemers, trap er niet in 13.30 starten, wat kost dat ?