economie

04 apr 2002, 00:12

Woensdag verkiezingsdebat 2002 in Martinikerk

Het Commercieel Overleg Noord-Nederland (CONN), houdt woensdag 3 april het Grote Verkiezingsdebat van Groningen. Het speelt zich af in de Martinikerk. Onder leiding van Victor Deconinck zullen de lijsttrekkers Hans Dijkstal (VVD) en Ad Melkert (PvdA) in debat gaan over onderwerpen die ondernemers in het Noorden moeten aanspreken, aldus de initiatiefnemers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Mensen worden uitgenodigd zelf ook actief deel te nemen aan het debat. Onderwerpen als de rol van de overheid op het bedrijfsleven, en hoe het bedrijfsleven functioneert, komen aan de orde. Overheidstaken als scholing en gezondheidszorg, en het opzetten van een goede, moderne infrastructuur worden doorgenomen. Net als noordelijke hete hangijzers als de zweeftrein, de ruimtelijke indeling van de regio en zaken als criminaliteit en de leefbaarheid van de landelijke gebieden.
CONN is een samenwerking tussen de Commerciƫle Club Groningen, de Commerciƫle Club Friesland en het Commercieel Centrum Assen. Aanvang 20.00 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur.