economie

20 dec 2001, 00:12

VOGEL & MULDER / MEDIA XS WORDT MULDER VAN WEPEREN COMMUNICATIE

Vogel & Mulder en Media XS gaan verder onder de naam Mulder van Weperen Communicatie B.V. De naamswijziging vloeit voort uit de fusie die de twee bedrijven vorig jaar zijn aangegaan en is de laatste stap naar een eenduidige positionering. In het kader van de naamswijziging zijn een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website (www.muldervanweperen.com) ontwikkeld.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Mulder van Weperen Communicatie, met twee vestigingen in Groningen en één in Amsterdam, is een full-service communicatie-adviesbureau en actief in diverse disciplines: communicatie-onderzoek en –analyse, strategisch communicatie- en marketingadvies, marketingcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie en public relations. Het bureau is opgedeeld in drie groepen: communicatie-advies, studio en projectmanagement
De onderneming maakt sinds de fusie in september vorig jaar een sterke groei door. De omzet is verdubbeld en inmiddels werken bij Mulder van Weperen Communicatie 27 mensen. In één jaar tijd is de onderneming daarmee één van de grootste communicatie-adviesbureaus in Noord-Nederland geworden. Met name het door het bedrijf ontwikkelde denk-/productieproces Think-Translate-Choose-Create leidt tot een sterke aanwas van het klantenbestand. Deze werkwijze biedt harde garanties in het communicatieproces.
De klanten van Mulder van Weperen Communicatie komen uit de profit en non-profitsector. Opdrachtgevers zijn onder andere: KPN Mobile, Business & Law, Syncom, Rijksuniversiteit Groningen, Provincie en Gemeente Groningen, Rossair, Rijkswaterstaat directie Noord-Nederland, SIG Real Estate, Nederlands Archief Grafisch Ontwerpers, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Groningen Airport Eelde en Algemeen Pedagogisch Studiecentrum.