economie

05 dec 2001, 00:12

Stad-Groninger Willem Warnaar onderscheiden door MKB Nederland

De stad-Groninger Willem Warnaar is door MKB Nederland onderscheiden en benoemd tot Lid van Verdienste. (Heeft U ook personalia of ander bedrijfsnieuws uit de provincie Groningen dat interessant kan zijn voor onze lezers uit het bedrijfsleven, stuur dan svp een mailtje naar de redactie: info@gic.nl)

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Een delegatie van MKB Noord is onlangs naar het jaarcongres van MKB Nederland geweest. Tijdens het jaarcongres van deze landelijke organisatie was er een grote verrassing voor de stad-Groninger Willem A. Warnaar. Daar ontving Warnaar van landelijk voorzitter Hans de Boer de speld en oorkonde behorend bij de onderscheiding tot "Lid van Verdienste". Warnaar was sinds de fusie tussen KNOV + NCOV tot MKB Nederland (ruim zes jaar geleden) voorzitter van MKB Drenthe en vice-voorzitter MKB Noord geweest.
Tijdens de bijeenkomst voerder Warnaar zelf ook nog het woord en hield een inleiding over ondernemen in Nederland tijdens het middaggedeelte , die ook werd bijgewoond met de lijsttrekkers Melkert, Dijkstal en Balkenende.