economie

09 aug 2002, 00:12

Nieuwe netwerkorganisatie voor ambitieuze jonge Groningers

Ambitieuze en ondernemende Groningers kunnen sinds kort een kijkje nemen bij een bijzondere netwerk-organisatie. Die stelt deelnemers in staat op gezellige en mogelijk doeltreffende wijze hun netwerk aan contacten uit te breiden. Net@work, zo luidt de naam van de nieuwe organisatie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Net@work is een netwerkorganisatie voor mensen die relatief kort aan het werk zijn in of rondom Groningen. In april hebben organiseerde Net@work de eerste net@work borrel in café Buckshot aan het Ged. Zuiderdiep. Deze werd bezocht door meer dan 40 mensen. Inmiddels zijn er 67 net@workers van verschillende grote organisaties bij het netwerk aangesloten.
Volgens een woordvoerder is de filosofie achter Net@work "het gericht uitwisselen van kennis en ervaringen met net@workers tijdens borrels en bijeenkomsten". De leden van Net@work hebben een aantal kenmerken gemeen. Ze zijn: · Jong en ambitieus · < 5 jaar werkzaam · Gestudeerd / werkend in Groningen · Behoefte aan horizonverbreding · Interesse in andere organisaties · Behoefte aan gezellige borrels!
Wie meer wil weten of zich wil aansluiten bij net@work kan op woensdag, 11 september, 18.00 uur naar de borrel in café Buckshot op het Zuiderdiep komen. Of men kan een mailtje sturen naar: marketing@netatwork.nl