economie

12 aug 2002, 00:12

Nieuwe financiële dienstverlener voor zakenleven van Groningen

Binnenkort is het zakenleven van Groningen een bijzondere organisatie rijker: Credion. Het betreft hier een vestiging van een landelijke keten van onafhankelijke, zakelijke, financiële dienstverleners, welke zich richt op middelgrote tot grote ondernemingen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Credion is geen bank, maar een 100% onafhankelijke bancair specialist voor zakelijke financieringsvraagstukken. Een ondernemer schakelt een bancair adviseur van Credion in om zich te laten adviseren en begeleiden tijdens een financieringstraject. Een financiering wordt zo aantrekkelijk mogelijk geregeld of bestaande financierings-constructies worden verbeterd. Via de expertise van Credion besparen ondernemers zowel tijd als geld. Dit alles wordt onderbouwd met een uniek "no cure no pay” systeem.
Credion adviseert over de juiste financieringsstructuur, verzorgt offerteaanvragen bij diverse geldverstrekkers, onderhandelt over tarieven en voorwaarden en creëert zo de meest ideale financieringsstructuur voor een ondernemer. Een adviseur van Credion neemt alle betrokken partijen in een financieringstraject veel specialistisch en tijdrovend werk uit handen. Tevens levert het de ondernemer gegarandeerd en snel de meest aantrekkelijke financieringsconstructie op. De dienstverlening van bijvoorbeeld accountants en assurantieadviseurs kan met de specialistische kennis van Credion worden uitgebreid. Banken krijgen alle informatie van bestaande of nieuwe klanten kant en klaar aangereikt.