economie

14 dec 2001, 00:12

Miss Etam ziet markt in mode voor langere Groningse vrouwen

De modewinkel van Miss Etam aan de Herestraat in Groningen is geheel vernieuwd. Dit grote kledingconcern ziet toekomst in Groningen en heeft daarom haar twee vestigingen in de Herestraat samengevoegd.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Onlangs is de nieuwe winkel van Miss Etam, Herestraat 47 in Groningen, officieel geopend. De feestelijke openingshandeling werd verricht door salesmanager Linda Alblas en storemanager Monica Grasmeijer. Ter gelegenheid van de opening werd een cheque aangeboden aan de Stichting Daniëlle. De Stichting Daniëlle vervult wensen van ongeneeslijk zieke jongeren van 18 tot 25 jaar.
De nieuwe winkel van Miss Etam in Groningen heeft een oppervlakte van circa 760 m². Miss Etam had al twee vestigingen in Groningen, maar deze zijn samengevoegd tot een nieuw pand. In het nieuwe filiaal van Miss Etam in Groningen wordt de reguliere collectie, de pluscollectie (maat 44 t/m 54), LongWear (mode voor langere vrouwen in de maten 38 t/m 48), Etam Body (lingerie en nachtmode) en positiemode aangeboden.
In iets meer dan driekwart eeuw is Miss Etam uitgegroeid tot succesvol marktleider op het gebied van damesmode met 126 winkels. Miss Etam richt zich op vrouwen vanaf 20 jaar.