Economie

Partnerbijdrage

Livera Groningen: al 25 jaar de juiste lingerie voor iedere vrouw

Al 25 jaar is Livera Groningen, gevestigd aan de Grote Markt, hét vertrouwde adres voor vrouwen die zichzelf lingerie van kwaliteit gunnen. De collectie bestaat onder andere uit eigen merken Livera, Chantelle, Passionata en Femilet. Retailmanager Christa Bekooij en haar collega’s zorgen er voor dat de cliënten betrouwbaar worden geadviseerd, en de zaak met een glimlach verlaten.


Leestijd: 1 minuut

Livera Groningen: al 25 jaar de juiste lingerie voor iedere vrouw
Livera Groningen: al 25 jaar de juiste lingerie voor iedere vrouw

‘Wij willen vrouwen niet alleen de juiste lingerie aanbieden maar we willen hen gelukkiger maken door te laten zien dat mooie, verleidelijke en functionele lingerie voor iedereen bereikbaar is’, vertelt Christa. Het winkelpersoneel is een speciaal opgeleid, zodat men bij Livera altijd persoonlijk en deskundig advies ontvangt.

De winkel is sinds 1996 gevestigd op een prachtige locatie op de Grote Markt. Livera richt er zich op de eigentijdse vrouw die volop in het leven staat. ‘Voor elke moment van haar leven hebben wij de juiste bodyfashion. Of je nu studeert, je carrière opbouwt of voor je gezin zorgt. De vrouw staat bij ons centraal. Bodyfashion is erg persoonlijk, dus we willen dat de vrouw zich bij ons thuis voelt’, zegt Christa.

Persoonlijk vindt ze het erg leuk om als retailmanager bij Livera te werken. ‘Ja super! Ik werk al jaren in de bodyfashion, het is een geweldige branche. Het is een mooie uitdaging om de juiste BH te vinden voor de klant. Het contact met de vrouwen is erg persoonlijk en dat maakt werken bij Livera echt heel leuk.’

Elk seizoen biedt Livera een wisselende en brede collectie in lingerie, nacht- en badmode, zodat elke vrouw kan slagen.