economie

15 nov 2001, 00:12

Groningse top-ambtenaar Leistra stapt over naar bedrijfsleven

De gemeente Groningen ontwikkelt zich steeds meer tot leverancier van topkader voor het bedrijfsleven. Deze keer is het de directeur van de dienst OCSW van de gemeente Groningen Seerp Leistra die de overstap waagt naar het bedrijfsleven. (ATTENTIE: OOK U KUNT UW BEDRIJFSNIEUWS AAN ONS MAILEN TEN BEHOEVE VAN DE LUNCHEDITIE MET EEN OPLAGE VAN 2000. PERSONALIA EN ANDER ZAKENNIEUWS IS WELKOM BIJ DE GIC, DIE MET NAME IN ZAKENKRINGEN WAAR MEN 'S MIDDAGS EVEN SNEL HET BELANGRIJKSTE NIEUS WIL WETEN, GOED WORDT GELEZEN. MAIL UW NIEUWS DUS NAAR: INFO@GIC.NL.)

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Seerp Leistra is per 1 februari aanstaande benoemd tot vestigingsdirecteur Noord Nederland van InterMaat/Boer& Croon. Als vestigingsdirecteur wordt Leistra verantwoordelijk voor de op- en uitbouw van activiteiten van InterMaat in de noordelijke provincies. Leistra zal ook deel gaan uitmaken van het landelijk managementteam van InterMaat.
InterMaat legt zich toe op interim-management bij de overheid, bedrijfsleven en non-profit instellingen, en is momenteel bezig met het opzetten van twee nieuwe vestigingen. De hoofdvestiging is in Amsterdam, en daarnaast komen er nu vestigingen in Eindhoven en Groningen.