economie

21 sep 2001, 00:12

Groningse dansschool vernieuwt aanbod met nieuwe dans

Het is september en de tijd van nieuw startende cursussen. Uit het cursus-aanbod blijkt dat ook ondernemers in de dansbranche in Groningen zich voortdurend weten te vernieuwen. Misschien minder spectaculair economisch nieuws dan een grote nieuwe investering, maar de Groningse economie moet het wel hebben van vernieuwingen bij het bestaande bedrijfsleven en van het MKB. Daarom vandaag aandacht voor dansschool Let’s Swing.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De 10-jarige Rock & Roll en Boogie Woogie dansschool Let's Swing introduceert deze cursus een nieuwe dans; "De swingsessie". Slechts enkele dansscholen in Nederland geven deze individuele dans. Op swingende moderne- en '50 en '60 jaren muziek wordt er geswingd. Belangstellenden kunnen op 11, 12, 18 of 19 september GRATIS kennis maken met deze nieuwe individuele dans. Dit gebeurt vanaf 19.30 uur in de St. Jan (Nieuwe Sint Janstraat 35).
Uiteraard zal bij deze enige echte Rock & Roll dansschool van het Noorden ook de andere cursussen aangeboden worden. Informatie kunt u krijgen via: www.letsswing.nl of tel: 050-5351358.