economie

24 okt 2002, 00:12

Gronings communicatiebureau kanshebber ondernemersprijs van het Noorden

Communicatiebureau Open is één van de drie finalisten voor Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden. Het Groningse bedrijf zal het in de finale moeten opnemen tegen twee Drentse bedrijven: Dim Media uit Hoogeveen en Entree Arbeidsintegratie BV uit Emmen. De finale van de enige stimuleringsprijs van jong ondernemerschap in Noord-Nederland is op 22 oktober 2002 in de Martiniplaza. De wisselbokaal zal aan de winnaar worden overhandigd door wethouder van economische zaken, Koen Schuiling.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Meer dan 30 ondernemers dongen mee naar de prijs. De zeskoppige jury besloot na een eerste selectie met 10 inzenders een persoonlijk gesprek aan te gaan. Op basis hiervan is besloten de drie genoemde ondernemingen toe te laten tot de finale. Volgens de jury was de kwaliteit van de inzendingen dit jaar uitzonderlijk hoog. Vooral de unieke aanpak van dit nieuwe Groningse communicatiebureau Open sprak de jury zeer aan. Opdrachtgevers kunnen het creatieve proces van a tot z volgen. Ze kunnen zelf meebeslissen op cruciale momenten in dat proces.
Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden werd de afgelopen jaren onder de naam Thinktank Award uitgereikt aan een veelbelovende starter uit Groningen. Vorig jaar is besloten om het werkgebied uit te breiden tot de provincies Drenthe, Friesland en Groningen. Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden zal een jaarlijks evenement worden.