economie

19 mei 2017, 10:10

Groninger Retail Academy: alles voor ondernemers over social media

Groninger Retail Academy: alles voor ondernemers over social media

Na een succesvolle eerste bijeenkomst in april staat er voor maandag 12 juni een tweede bijeenkomst gepland van de Groninger Retail Academy. Dit keer met als thema: ‘De kracht van social media’. De bijeenkomst is in Martiniplaza, vanaf half zeven ’s avonds.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Veel ondernemers stellen zichzelf regelmatig de vraag of, en hoe zij gebruik moeten maken van Social Media. ‘Wat levert het op, waar begin ik, en wat past het beste bij mijn onderneming? Hoe onderscheid ik mezelf van de massa en hoe zorg ik uiteindelijk dat bezoekers mijn winkel vinden?’, zijn vragen die aan de orde komen.

 

Tijdens de bijeenkomst maakt u onder leiding van dagvoorzitter Bob Voorneveld kennis met Sjors Molenaar. Hij is een ervaren online marketing strateeg, die voor u het ‘social speelveld’ zal schetsen.

 

Hij neemt de aanwezigen stap voor stap mee in de vraag hoe u als ondernemer succesvol kunt zijn in de wereld van Social Media. U hoort Groningse ondernemers over de keuzes die zij hebben gemaakt en de successen en teleurstellingen die zij hebben ervaren.

 

U kunt zich vandaag al aanmelden: www.groningerretailacademy.nl