economie

19 nov 2002, 00:12

Groninger ontwerpt Beaujolais Primeur etiket

Een Gronings ontwerp-bureau is de eer te beurt gevallen van een opdracht voor het ontwerpen van een etiket voor een zeer gerenommeerd Frans wijnhuis.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Naar aanleiding van de inmiddels befaamde autorally met klassieke automobielen, de “Apedans Beaujolais Trophy”, heeft Groninger Ontwerpers - bureau voor visuele communicatie - de flessen Beaujolais Nouveau van wijnhuis Château de Pizay, voorzien van een zeer origineel etiket.
Chateau de Pizay, gevestigd in het prachtige Franse stadje Pizay en Beaujolais, is één van de meest gerenommeerde Franse Chateaus met een zeer goede naam op het gebied van de “primeurs”.Elk jaar is de beperkte voorraad Beaujolais Primeur van het wijnhuis, vanwege de immer zeer goede kwaliteit van de wijn, reeds ver voor de “debloccage”uitverkocht.
‘Groninger Ontwerpers’ hadden dit jaar de primeur een etiket te mogen ontwerpen met als thema” Beaujolais Nouveau en Route”, een en ander naar aanleiding van de, ook in de Franse Bourgogne en Beaujolais reeds geroemde, fameuze autorally.
Voor meer informatie:
Groninger Ontwerpers, Bert Viel, Lage der A 33, 9718 BL Groningen, 050-3112644 www.groningerontwerpers.nl