economie

24 okt 2007, 09:09

Groninger ondernemers: Seminar over zakendoen in Rusland

De noordelijke Kamers van Koophandel organiseren, in samenwerking met de ING Bank en het Nederlands- Russisch Centrum voor Handelsbevordering, op dinsdag 30 oktober a.s. in Groningen een seminar over zakendoen in Rusland.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Rusland laat van zich horen. Zowel economisch als politiek maakt het land een enorme ontwikkeling door. Dat prikkelt ondernemers. Wie echter succesvol zaken wil doen in Rusland moet zich gedegen voorbereiden. Om die reden organiseren de noordelijke Kamers van Koophandel , in samenwerking met de ING Bank en het Nederlands- Russisch Centrum voor Handelsbevordering, een seminar over zakendoen in Rusland.
Onderwerpen als economie, cultuur en historie komen aan bod. Daarnaast geeft dit seminar vooral praktische informatie voor het midden- en kleinbedrijf over zakendoen met Rusland.
Het programma bestaat uit een plenaire sessie met aansluitend verschillende workshops. Zo wordt er aandacht besteedt aan de Russische onderhandelingstafel en bijvoorbeeld aan financiële ondersteuning. Bovendien vertellen de sprekers over hun eigen ervaringen met zakendoen in Rusland. Het seminar begint om 13.00 uur bij de Gasunie in Groningen, het tweede gedeelte vindt plaats in Martiniplaza. Om 20.00 uur eindigt de bijeenkomst.

Het complete programma en een korte introductie van de verschillende sprekers is te vinden op www.kvk.nl/rusland.