economie

15 nov 2002, 00:12

Gemeente en ondernemers gaan bedrijfsterreinen in Groningen beter beheren

De gemeente Groningse en de stadse ondernemers slaan de handen ineen voor een beter beheer van bedrijfsterreinen. Het bijzondere project gaat woensdag 6 november van start.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Woensdag 6 november om 9.00 uur geven de wethouders Koen Schuiling van Economische Zaken en René Paas van Milieu en Stadsbeheer het officiële startsein van de Actie Terreinwinst. Hierin werken gemeente en ondernemers de komende jaren samen aan de kwaliteit van de diverse bedrijventerreinen in Stad door goed beheer, optimale voorzieningen en een positief imago, nu en in de toekomst.
Ter plaatse van de entree van bedrijventerrein Hoendiep, ter hoogte van de McDrive wordt een eerste bewegwijzerings/info-bord – en er volgen nog vele! - onthuld. Aansluitend zullen de wethouders een Service Beheerteam in speciaal ontworpen kleding steken en aan het werk zetten om even later het Management Team Hoendiep (lokatie KPN Business Centre, Atoomweg) te installeren. ’s Middags om 15.00 uur vindt -in het kader van de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven- in de Springerzaal van Martiniplaza een symposium plaats dat de kwaliteit van bedrijventerreinen als onderwerp heeft.