economie

12 sep 2002, 00:12

Gay Night Groningen, volop belangstelling vanuit het bedrijfsleven (7 september)

Op zaterdag 7 september is de Aa-kerk dé plek voor de Groninger Gaymarkt. Van 20.00 uur openen de deuren van de Aa-kerk zich voor deze jaarlijkse grootse happening. Dit jaar presenteren zich niet alleen de homo- en lesbo-organisaties op onder andere het gebied van sport, cultuur en vrije tijd, maar ook het bedrijfsleven is volop aanwezig zijn.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bedrijven uit de stad en uit de rest van Nederland presenteren hier hun producten en diensten. De belangstelling om mee te doen aan de Gay Night Groningen is groot. Zelfs op het laatste moment meldde zich nog een bedrijf dat via de website had vernomen over deze manifestatie. Dit is voor hen de kans om zich aan de gayscene en belangstellenden in het Noorden te presenteren.
De zintuigen worden volop geprikkeld. Door het proeven van diverse wijnen, waarbij de hapjes niet ontbreken. Kleding, ondermode, vakantiereizen, literatuur, kunst, persoonlijke verzorging komen allemaal aan bod. Daarnaast is er een stand waar de kappers en visagisten gratis in korte tijd een metamorfose creeëren.
De Gay Night Groningen is een event waarin een hoog tempo, vanaf 20.00 uur, een afwisselend programma de revue passeert. Midden in het schip van de Aa-kerk is een grote catwalk gebouwd. Zo worden er modeshows gelopen, zullen er dansdemonstraties zijn en verzorgt het Nike-promotieteam een dansdemonstratie! Dit alles wordt opgeluisterd met muziek verzorgd door, uit het Groninger uitgaanscircuit bekende, DJ Sanny. De DJ sluit af met een spectaculaire uitsmijter, als opmaat voor de diverse after-partys. Na 01.00 uur zijn er afterpartys bij alle Groningse Gay-horecagelegenheden.