economie

21 jun 2002, 00:12

Fitness First aan Westerhaven houdt 12 juni open dag

Groningen is een bijzonder fitness bedrijf rijker. Het gaat om de Fitness First Health Club aan de Nieuwe Westerhaven. Het is een van de grootste fitness centra in het noorden die woensdag 12 juni geopend wordt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Wethouder René Paas van de gemeente Groningen zal op 12 juni op ludiek wijze Fitness First Health Club Groningen openen. In het winkelcentrum de Westerhaven heeft Fitness First Health Club Groningen 1500 m² ruimte waar men kan fitnessen, groepslessen volgen, relaxen en ontspannen in de sauna of lounge, een beautybehandeling ondergaan of zonnebanken.
Fitness First Health Clubs hebben een bijzondere formule, met veel faciliteiten en lidmaatschappen. Elke Fitness First Health Club heeft een uitgebreid modern assortiment cardiovasculair en weerstand apparatuur en “Cardio Theatre”, maakt het mogelijk u gedurende de training te laten kijken of luisteren naar uw favoriete televisie –of radiozenders. Verder is er een aerobics studio en een RPM ruimte (indoor-cycling).. Andere unieke aspecten zijn professionele kinderopvang, een grote lounge waar men gratis koffie, thee, fris en fruit kan consumeren en een eigen videotheek met meer dan 700 titels.