Economie

Commerciële clubs vieren de lente met borrel bij Century Autogroep

De Commercieele Club Groningen (CCG) en de Jongeren Commerciële Club hebben donderdag de lente gevierd met een drukbezochte borrel bij Century Autogroep. De gastheer ontving de leden van de commerciële clubs in de Audi-showroom, die vanaf de zuidelijke ringweg nu extra goed te zien is.


Leestijd: 1 minuut

Commerciële clubs vieren de lente met borrel bij Century Autogroep
Commerciële clubs vieren de lente met borrel bij Century Autogroep

Erik Meems, directeur van Century Autogroep, gaf uitleg over alle ontwikkelingen bij het groeiende autobedrijf. Hoewel hij ook een flinke verandering aankondigde, omdat Century ook dealer gaat worden van elektrische fietsen. “We zijn dan geen autodealer meer, maar een mobiliteitsgroep”, aldus Meems. “Voor ons liggen er in ieder geval enorme kansen." Meems nodigde de van de CCG en de JCC uit om te laten zien waar ze mee bezig zijn. Die contacten zijn belangrijk. "We willen samen met de leden de toekomst van Groningen tegemoet", aldus Meems. 

“Ze zijn hiermee echt voorloper”, zo stelt Harm Post, voorzitter van de CCG. “Het is mooi dat ze zich nu profileren als mobiliteitsgroep, zeker met de ombouw van de zuidelijke ringweg in het achterhoofd. In hun sector zijn ze de eerste die ‘mobiliteit’ adapteert. Dat geeft ze een voorsprong op de concurrentie”, aldus Post, die gastheer Erik Meems beloonde met de traditionele gigantische Knol’s Koek.

De borrel werd voorafgegaan door de algemene ledenvergadering van de CCG. “De vereniging staat er goed voor”, zegt Post. “En gelukkig ging de vergadering ook dit keer weer snel. Hoewel we uitgebreid afscheid hebben genomen van onze penningmeester Johan Lindemulder.”

De leden van de JCC schoven na de ledenvergadering aan. Er was een buffet, cocktails, muziek en iedereen die nog niet aan de borrel was, kon een proefrit maken in de nieuwste Audi.