economie

06 jan 2019, 15:03

Commerciële Clubs Groningen gaan 2019 voortvarend én gezond van start

Commerciële Clubs Groningen gaan 2019 voortvarend én gezond van start

De Commercieele Club Groningen (CCG) en de Jongeren Commerciële Club Groningen (JCC) zijn het nieuwe jaar 2019 gezond en voortvarend gestart. Met een Nieuwjaarswandeling in de Appèlbergen, de fraaie bosachtige omgeving bij Glimmen, om precies te zijn. Daar namen tientallen leden van alle leeftijden deel aan een wandeling door de zeer mooie natuur.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Commercieele Club Groningen en  de Jongeren Commerciële Club Groningen zijn netwerkverenigingen voor Groningse ondernemers, óf ondernemende medewerkers van Groningse bedrijven en zzp-ers. De verenigingen organiseren tal van activiteiten om hun leden in staat te stellen nieuwe mensen uit de Groningse economie beter te leren kennen, om zo hun netwerk én hun kennis te vergroten.

 

Tijdens de wandeling vanuit Paviljoen Appèlbergen konden de leden bijpraten met bekenden, of zich voorstellen aan mensen die ze nog niet kenden. Na afloop stonden er in het restaurant een heerlijke kop soep en broodjes klaar.

 

Namens de JCC werden de deelnemers welkom geheten door vice-voorzitter Chiel Caspers.

 

De Commercieele Club Groningen werd onder meer vertegenwoordigd door voorzitter Harm Post, die liet weten zich te verheugen op een nieuw seizoen vol verenigingsactiviteiten, waarin hij bekende Nederlanders naar Groningen hoopt te kunnen halen voor het houden van lezingen.

 

Meer informatie over lidmaatschap van de verenigingen - beide clubs hebben de ambitie verder te groeien, en hopen aantrekkelijk te zijn voor mensen uit álle sectoren van de Groningse economie - is te vinden op  de websites van de verenigingen:

 

https://www.jcc-groningen.nl

 

https://www.commercieeleclubgroningen.nl