economie

11 dec 2001, 00:12

Commerciele Club Groningen reikt Awards uit voor Groningse managers met Engelse opleiding

Mevrouw Aukje Bakker van de Commerciële Club Groningen heeft een prijs uitgereikt aan één van de deelnemers aan een unieke Engelse-talige opleiding voor het bedrijfsleven in het Noorden. Het betreft een opleiding vergelijkbaar met het Engelse MBA.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor de achtste keer zijn op 21 november jl. in de feestelijke ambiance van het Koetshuys van de Ennemaborg te Midwolda de diploma's voor de Executive MBA Groningen uitgereikt. De Executive MBA Groningen is onderdeel van de faculteit Economie van de Hanzehogeschool. De MBA is door de Dutch Validat Council geaccrediteerd en is gericht op ervaren managers. De Executive MBA Groningen is een intensieve tweejarige Engelstalige internationaal georiënteerde parttime studie.
Dit jaar hebben zich acht executives voor de Masterstitel gekwalificeerd. Zij hebben hun diploma uit handen van de Academic Manager van de opleiding, drs. Ryan Schepers, in ontvangst mogen nemen. Zij feliciteerden elke afgestudeerde met een persoonlijk woord van waardering met de behaalde graad.
De studenten van de Executive MBA Groningen zijn afkomstig uit het Noord-Nederlandse bedrijfsleven, de overheid en non-profit organisaties. De Commerciële Club Groningen, die een belangrijk deel van het Noord-Nederlandse bedrijfsleven vertegenwoordigt, stimuleert de professionalisering van managers uit de regio door elk jaar een prijs voor de beste dissertation uit te loven. Mevrouw Aukje Bakker reikte namens de Commerciële Club Groningen de "Best Dissertation Award 2001" uit aan de heer Rob van Beurden MBA van Packard BioScience BV.
Onder de aanwezigen waren onder andere de heer Henk Pijlman van het College van Bestuur van de Hanzehogeschool, de heer Teun van Duinen en de heer Hans van Prooijen van het faculteitsbestuur Economie, stafleden van de Executive MBA Groningen en bestuursleden van de MBA Groningen Alumni Association. Na afloop bood de Execu ve MBA een feestelijk diner aan om de blijvende verbintenis met de afgestudeerden te vieren.
Het was voor de afgestudeerden de tweede feestelijke uitreiking in verband met de succesvolle afronding van hun studie. Op 8 november jl. hebben zij al in Glasgow hun diploma van de partnerinstelling University of Strathclyde in ontvangst genomen.