economie

10 sep 2002, 00:12

34e Jaarbeurs in Martiniplaza

In Martiniplaza in Groningen vindt van 30 tot en met 8 september de 34e Jaarbeurs Groningen plaats. Deze beurs trekt jaarlijks zo’n 100.000 bezoekers.De Jaarbeurs is onderverdeeld in vier thema’s te weten Wonen Totaal, Beeld & Geluid, Mooi zijn en Sanitair.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Nieuw binnen Wonen Totaal is het ‘Woon-info Theater’. Hier geeft een binnenhuisarchitect in een spreekuur adviezen over Engelse, Franse en Italiaanse woonstijlen. Binnen het thema “Beeld & Geluid” zijn de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van audio, video en hifi te zien. Bij Mooi Zijn kunnen de bezoekers zich laten inspireren het gebied van mode, cosmetica, sieraden en parfums. Zes Sanitairspecialisten zijn aanwezig om de bezoekers te informeren over noviteiten op het gebied van de inrichting van de badkamer.
Een ieder jaar terugkerend onderdeel van de Jaarbeurs is het showpodium.Hier vinden dagelijks modeshows plaats waar mannequins en dressmen de laatste trends van aankomend najaar en winter op modegebied presenteren. Daarnaast bestaat de verdere programmering uit onder andere een Foto Shoot Show, waarin een fotograaf laat zien hoe een fotosessie in zijn werk gaat. Verder kan de bezoeker genieten van een Travestietshow met als hoogtepunt een optreden van Miss Alexxis uit Las Vegas.
Op zondag 1 september en zaterdag 7 september vindt er een show plaats van Kids for Animals, de jeugdclub van de dierenbescherming. Deze show trakteert de kinderen op swingende liedjes, spannende spelletjes.