Bereikbaarheid & Verkeer

Vanaf vandaag t/m 11 mei omleidingen bij aansluitingen Eemshavenweg, Ring Noord en Ring Oost

Sinds vanmorgen, t/m zondag 11 mei zijn er omleidingen voor het verkeer dat vanaf de Oostelijke ringweg naar de Noordelijke ringweg en Eemshavenweg wil rijden en voor het verkeer dat vanuit de richting Eemshaven richting de Oostelijke Ringweg wil rijden. De omleidingen hebben te maken met werkzaamheden voor de herinrichting van het kruispunt ter hoogte van Beijum-Noord/Groningerweg.


Leestijd: 1 minuut

Vanaf vandaag t/m 11 mei omleidingen bij aansluitingen Eemshavenweg,  Ring Noord en Ring Oost
Vanaf vandaag t/m 11 mei omleidingen bij aansluitingen Eemshavenweg, Ring Noord en Ring Oost

In deze periode kan het verkeer gebruik maken van de tijdelijke  verkeerslichten die onlangs op de Eemshavenweg ter hoogte van Hornbach en ter hoogte van het bedrijventerrein het Witte Lam zijn geplaatst.

Richting Eemshaven

Verkeer dat vanuit de Oostelijke Ringweg naar de Noordelijke Ringweg of Eemshavenweg wil gaan, zal gebruik maken van ‘de oude afrit’ richting de Eemshavenweg (N46). Beneden aangekomen wordt het verkeer via verkeerslichten naar de Noordelijke Ringweg en Eemshavenweg geleid.

Richting Oostelijke Ring

Verkeer dat vanuit de richting Eemshaven naar de Oostelijke Ringweg wil, zal via het Bedrijventerrein het Witte Lam een omleidingsroute volgen. Ook hier staan verkeerslichten.

Grootschalige omleidingen

Vanaf 12 mei tot najaar 2015 vinden er grootschalige omleidingen plaats,  eveneens vanwege de reconstructie van het kruispunt ter hoogte van Beijum-Noord/Groningerweg.

Nadere informatie hierover volgt nog o.a. via een publiekscampagne en is al te vinden op de homepage van www.ringgroningen.nl.

Voor meer informatie zie ook: www.ringgroningen.nl  en via Twitter @ringgroningen.