bereikbaarheid-verkeer

19 nov 2015, 10:10

Let’s Gro : Groningen Bereikbaar zoekt vernieuwende ideeën over slim vervoer in Stad

Let’s Gro : Groningen Bereikbaar zoekt vernieuwende ideeën over slim vervoer in Stad

Wie heeft er vernieuwende en inspirerende ideeën voor de vraag hoe we Groningen ook in 2017 – wanneer er grote werkzaamheden starten aan toegangswegen – goed bereikbaar kunnen houden? Morgen, vrijdag 20 november, hoopt Groningen Bereikbaar veel ideeën te horen op een workshop tijdens Let’s Gro, tussen 11:00 en 12.30 uur in zaal 3 van Huis de Beurs.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoe ga je vanaf 2017 slim onderweg naar Groningen? Die vraag legt Groningen Bereikbaar op vrijdag 20 november voor aan bezoekers van het inspiratiefestival Let's Gro. De komende jaren zal in Groningen flink worden gewerkt aan het optimaliseren van de zuidelijke ringweg en het Hoofdstation. Middels een interactieve workshop nemen we bezoekers mee naar de toekomst.

 

Vernieuwende ideeën gezocht

 

Het belooft een mooie workshop te worden, waarbij Groningen Bereikbaar samen met de bezoekers op zoek gaat naar slimme, vernieuwende ideeën om dan lange files en overvolle bussen en treinen te vermijden. Met veel ruimte om creatief te brainstormen over nieuwe vervoersmiddelen, alternatieve routes en anders werken. Maar ook over de vraag: hoe krijg je collega's enthousiast om slim te reizen? En wat als het verkeer rond Groningen toch vast komt te staan in 2017? Denk mee over een plan B. 

 

Tijd en plaats

 

Graag verwelkomt Groningen Bereikbaar je op vrijdag 20 november tussen 11:00 en 12.30 uur in zaal 3 van Huis de Beurs.

Bekijk ons event op de website van Let's Gro