uitgaan

16 okt 2017, 11:11

Wil jij naar de première van Club Guy & Roni ‘TETRIS Mon Amour’

 Wil jij naar de première van Club Guy & Roni ‘TETRIS Mon Amour’

De nieuwe voorstelling ‘TETRIS Mon Amour’ van Club Guy & Roni gaat op vrijdag 20 oktober in première in de Stadsschouwburg Groningen en jij kan daar als trouwe GIC-lezer bij zijn!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tetris is een van de beroemdste en populairste computergames aller tijden. Ook choreografe Roni Haver was er ooit aan verslingerd. Nu maakt ze een explosieve voorstelling waarin de prijswinnende dansers van Club Guy & Roni en de musici van Slagwerk Den Haag zich verliezen in de game.

Het wordt een race tegen de tijd en de oneindige stroom van dingen die op hen afkomt. ‘TETRIS Mon Amour’ is een metafoor voor het echte leven. Wie zichzelf harder pusht, kan zijn levensscore verbeteren. Hoe hard kun jij jezelf opjutten, terwijl je moet passen in een bestaande structuur? De enige manier om overeind te blijven, is om je zelfbeheersing te bewaren, zelfs op topsnelheid. De nieuwe muziek van Thijs de Vlieger, van het succesvolle elektronische trio NOISIA, perst de energie uit de lijven van de dansers. Het tempo ligt hoog, de lat steeds hoger. De totale ineenstorting ligt op de loer. 

‘TETRIS Mon Amour’ van Club Guy & Roni is te zien 19, 20, 21 oktober in Stadsschouwburg Groningen. Meer informatie en kaarten: http://www.de-oosterpoort.nl/programma/serie/club-guy-roni-tetris/

WINACTIE
De GIC mag twee kaarten weggeven voor deze voorstelling. Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen met als onderwerp ‘Winactie TETRIS’ of onderstaand Facebook-artikel te liken en de persoon te taggen met wie je daar naartoe wil. Je hebt tot woensdag 09.00 uur de tijd!

De feestelijke première van ‘TETRIS Mon Amour’  is op vrijdag 20 oktober 20:15 uur in de Stadsschouwburg Groningen.