nieuws

10 aug 2012, 21:09

Twee tieners uit ‘t Poortje in Groningen vermist

De 13-jarige Soraya van der Wiel uit Steenwijk en de 16 jarige Priscilla Biel uit Hoogezand worden sinds donderdag 9 augustus vermist. Zij verblijven in de jeugdinrichting ’t Poortje in Groningen. Die dag maakte het duo een tripje naar het pretpark Walibi, nabij Biddinghuizen in Flevoland. Die dag ontrokken beide dames zich aan hun detentie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Beide tieners werden nog in de omgeving van het pretpark gezien. Zij waren in het gezelschap van een donkere en een Turks/ Marokkaans jongen. Er is telefonisch geen contact met de meisjes te krijgen. Soraya is heeft diabetes patiënt en moet haar medicijnen moet hebben.


Signalementen:


Soraya van der Wiel is een 13-jarig meisje met een getinte huidskleur; gezet postuur; lengte: 1.70 meter lang; zwart haar en donkerbruine ogen; Zij ging gekleed in eenWit topje, rood vest met gouden knopen, donkere broek en witte hoge Adidas schoenen met rode strepen. Ze draagt een witte handtas.


Priscilla Bielis een 16-jarige meisje met een blanke huidskleur; gezet postuur; lengte: 1.63 meter lang; bruin haar en donkerbruine ogen; Zij ging gekleed in eengrijze joggingbroek, zwarte schoenen. Zij is brildragend.


Tips


Mensen die beide meisjes hebben gezien of weten waar zij verblijven, worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen:
Telefoon: 0900-8844 (lokaal tarief) of Meld Misdaad anoniem 0800-7000.
Mail: via de website
Twitter: @menno_wieringa