nieuws

30 nov 2016, 11:11

Topshelf opent donderdag de deuren aan Grote Markt

Topshelf opent donderdag de deuren aan Grote Markt

Warenhuis Topshelf opent donderdagmiddag de deuren in het voormalige pand van V&D aan de Grote Markt.  Shoppers kunnen er hun hart ophalen: Topshelf heeft een assortiment van meer dan 80.000 verschillende artikelen op het gebied van sports, fashion en fun.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

‘You name it, we got it!’, zeggen ze dan ook bij Topshelf. Van aanmaakblokjes voor de BBQ tot zwembadaccessoires, van fitnessapparaat tot squash-racket en van hippe bikini's tot warme jacks. Op de 10.000 vierkante meter die het pand groot is, zijn spullen en artikelen te vinden op het gebied onder andere van home & living, kantoor- en schoolartikelen, tassen en schoenen, dames- en herenmode, kinderkleding, beauty en natuurlijk sport.

Voor kinderen is er een ballenbak en een speelhoek. Uitrusten van het winkelen kan in het inpandige Coffee & More-restaurant.

Sinds augustus is er hard gewerkt om het vroegere pand van V&D om te toveren tot Topshelf-vestiging. De winkel opent donderdag om 12.30 uur de deuren.

======================================

Iedere dag alles over Groningen bij de lunch

 

Wilt u Groningen op hoofdlijnen blijven volgen? Abonneer u dan nu op onze gratis Luncheditie, met uitsluitend het Groningse nieuws dat er toe doet. Meldt u aan door op deze link te klikken en uw emailadres in te vullen.

 

U krijgt dan nog een mail ter bevestiging, en vervolgens hoort u ook tot onze ruim elfduizend Luncheditie-abonnees.