nieuws

08 nov 2011, 16:04

Teruggevonden meisjes er opnieuw vandoor

De twee meisjes die vorige week als vermist werden opgegeven nadat ze waren weggelopen uit een instelling in Winschoten, hebben opnieuw de benen genomen. De meisjes werden vorige week weer aangetroffen, maar zijn nu weer weg.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het gaat om de 12-jarige Cynthia Aya uit Leeuwarden en haar 15-jarige vriendin Pharani (Paam) Hatyao uit Winschoten. Beide worden sinds 3 en 4 november weer vermist. Met de meisjes is vanaf het moment van de verdwijning geen enkel contact meer geweest. Familie en politie maken zich zorgen en willen graag weten waar ze zijn.


Cynthia heeft een licht getinte huidskleur en lang zwart geverfd haar. Zij is zwaar opgemaakt en ziet er ouder uit dan ze is. Het is niet bekend welke kleding ze droeg tijdens haar verdwijning.

Pharani is een klein meisje met een licht getinte huidskleur en lang zwart sluik haar. Zij gebruikt geen make-up. Pharani komt van oorsprong uit Thailand en heeft een Thais uiterlijk. Het is niet bekend welke kleding Pharani draagt.

De familie en de politie tasten in het duister over de verblijfplaats van de tieners. Mensen die de meisjes sinds de dag van verdwijning hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Ook is de politie op zoek naar mensen die mogelijk meer weten over de verblijfplaats van Cynthia en Pharani.