nieuws

25 okt 2013, 10:10

Ondernemers uit Healthy Ageing/Life Science Groningen welkom op business borrel - woensdag 20 november

Het Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland (HANNN) organiseert woensdagavond 20 november een business-borrel waar ondernemers, onderzoekers en andere belangstellenden uit de sectoren Healthy Ageing en Life Sciences kunnen netwerken. Deze  avond is er ook ene pitch en kunnen veelbelobende studenten zich presenteren.

Dit keer wordt de borrel gehouden op woensdag 20 november vanaf 18.00 uur tijdens de International Health Battle bij de Hanzehogeschool te Groningen. De Health Battle biedt een prachtige kans aan bachelor-, master- en PhD-studenten om hun carrière in de health sector een jumpstart te geven.


Tijdens de Health Battle werken getalenteerde studenten in multidisciplinaire teams een volledige dag aan een case. Aan het einde van de dag presenteert elk team zijn ideeën in een pitch van drie minuten aan een jury, bestaande uit CEO's en directeuren van gerenommeerde bedrijven en instituten.

 

De jury nomineert vervolgens vijf teams die doorgaan naar de finale. Uiteindelijk strijden tien teams (uit twee voorrondes) in de finale die plaatsvindt tijdens het Health Valley event in maart 2014.


De Hanzehogeschool Groningen is gastheer van de voorronde op 20 november.

Meer informatie:

 www.hannn.eu

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: