nieuws

01 nov 2013, 10:10

Ondernemend Noord-Nederland maakt zich op voor Promotiedagen: 5 en 6 november in Martiniplaza Groningen

Ondernemend Noord-Nederland maakt zich op voor Promotiedagen: 5 en 6 november in Martiniplaza Groningen

Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is wellicht belangrijker dan ooit. Dat dit besef leeft bij ondernemers in Noord-Nederland blijkt wel uit de onverminderde belangstelling voor de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland. Meer dan 600 bedrijven uit tal van branches hebben zich aangemeld voor een plek op de beursvloer. Daarmee geeft het noordelijke bedrijfsleven een positief signaal af.

De verbintenissen die op de Promotiedagen tot stand worden gebracht zijn goed voor ieder bedrijf in Noord -Nederland en daarmee voor de regio als geheel. Deze regio wordt echter steeds groter. Er is een toenemende interesse voor de Promotiedagen van Duitse bedrijven en overheden.

 

Met twee Duitse pleinen, en meer dan 40 deelnemers liggen er dit jaar volop kansen om zaken te doen met onze oosterburen.
Andere opvallende zaken op de beursvloer zijn de toename van technische- en industriële bedrijven op de pleinen Eemdelta en Hoogezand Sappermeer Slochteren, de nieuwe opzet van het Netwerk Noord Plein, de Ondernemers Lobby, en de opvallende netwerkstand van de GasTerra Flames.

 

Meer dan 20 beurspleinen zorgen dit jaar voor een bruisende 27ste editie van de Promotiedagen.
De beurs wordt dinsdag 5 november geopend door Dhr. Joost van Keulen, Wethouder Economische Zaken en Internationalisering van de gemeente Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: