nieuws

08 okt 2013, 08:08

Nieuw Ledscherm op Grote Markt in Groningen

Nieuw Ledscherm op Grote Markt in Groningen

Op de Grote Markt is een nieuw LED scherm geplaatst. Actualiteiten, evenementen, de klok en reclames wisselen elkaar er op af.

LEDvertiser.nl exploiteert sinds 4 weken een nieuw LEDscherm op de Grote Markt in Groningen. Bedrijven kunnen hier op een bijzondere manier adverteren door middel van een dynamische reclamespot met de impact van LED. Deze unieke A-locatie heeft een gemiddeld aantal passanten van 352.000 per week. De meeste evenementen in Groningen vinden bovendien plaats op en in de nabijheid van de Grote Markt. Het aandeel studenten is
traditioneel groot, het scherm hangt bovendien tegenover de studentenvereniging Vindicat.


Aan de voet van het scherm bevinden zich de bekendste Grand Cafés van Groningen, o.a. De Drie Gezusters, De Grote Griet en Café Hooghoudt. Voor het uitgaanspubliek heeft LEDvertiser.nl van donderdag t/m zaterdag een nachtzendtijdblok met speciaal op deze doelgroep afgestemde content.


Groningse karakter centraal

LEDvertiser.nl richt zich met activatie en brandawareness campagnes op bedrijven in de binnenstad van Groningen en in de directe omgeving. De lokale functie en het Groningsem karakter van het scherm vormen het uitgangspunt: een scherm voor en door Groningers, dat is het idee. Actualiteiten, evenementen, de klok en reclames wisselen elkaar af. Met een juiste mix van content en reclame wordt een hoge attentiewaarde gecreëerd voor het scherm.

Lokaal en landelijk netwerk

LEDvertiser.nl bouwt lokaal aan een netwerk van adverteerders. Voor de ondersteuning van landelijke reclame campagnes wordt samengewerkt met media bureaus en netwerk exploitanten. Dynamische spots, videoproducties en live broadcasting behoren tot de mogelijkheden. Adverteerders kunnen bij LEDvertiser.nl terecht voor turnkey producties of kiezen voor het aanleveren van kant en klare spots. LEDvertiser is continu op zoek naar high
profile locaties in eigen beheer en in opdracht.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: