nieuws

20 nov 2015, 11:11

Meerstad presenteert nieuwe plannen voor tweede wijk Tersluis op Woonbeurs Nieuwbouw XL

Meerstad presenteert nieuwe plannen voor tweede wijk Tersluis op Woonbeurs Nieuwbouw XL

Tersluis, zo heet de nieuwe en tweede wijk van Meerstad. Tijdens de woonbeurs in MartiniPlaza, Groningen (van 20 t/m 22 november) presenteert Meerstad alle woonliefhebbers en woningzoekenden de eerste plannen en impressies. Niet alleen van de wijk en de unieke omgeving maar ook van de eerste potentiele woningen die daar straks zullen verrijzen.

 

Liggend aan het Woldmeer, het toekomstige Park en de vaarverbinding, wordt Tersluis een plek waar je kunt wonen en leven met veel ruimte en groen om je heen. Waar kinderen veilig kunnen spelen, waar je zo even in je bootje stapt om het Woldmeer op te varen (of er ’s ochtends vroeg een frisse duik in te nemen) en waar je ontspannen wandelingen maakt in de natuur.
Tersluis wordt een wijk voor echte levensgenieters. Voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme vakantiegevoel, gewoon thuis in hun eigen huis. Iedere dag weer. En met de stad dichtbij.

 

De mogelijkheden van wonen in Tersluis zijn divers; met rijwoningen, halfvrijstaande of juist helemaal vrijstaande woningen en vrije kavels om je eigen droomhuis op te bouwen. En er kan op diverse plekken niet alleen aan, maar ook óp het water worden gewoond. Zoals in een zelf ontworpen waterwoning op een van de waterkavels, op de koppen van de eilanden.

 

Meerstad groeit

 

Naast de plannen voor Tersluis en de uniek gelegen en ruime kavels voor zelfbouw, worden tijdens de woonbeurs ook de nieuwste woningbouwplannen voor Meeroevers gepresenteerd. Met onder meer diverse halfvrijstaande en vrijstaande woningen aan de westzijde van de wijk en eengezinswoningen, voor zowel huur als koop, aan de oostkant.

 

Tijdens de beurs zullen de ideeën voor het wonen op deze beide locaties worden gedeeld en kunnen belangstellenden hun interesse kenbaar maken.

 

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen dit weekend in MartiniPlaza? Breng dan gauw eens een bezoek aan het Informatie- en Verkoopcentrum Meerstad. U bent alle dagen, dus ook in het weekend, van harte welkom!

 

Kijk voor openingstijden en meer informatie over de beurs (gratis entree) ook op de site van Nieuwbouw XL.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: