nieuws

25 sep 2013, 19:07

Burgemeester Rehwinkel in “Spijkers met koppen”

Burgemeester Peter Rehwinkel, schuift aankomende zaterdag 28 september tussen 12.00 – 14.00 uur aan als gast bij de LIVE-uitzending van het Radio 2-programma ‘Spijkers met Koppen’ die eenmalig LIVE uitgezonden wordt vanuit De Oosterpoort in Groningen. Presentatoren Dolf Jansen en Felix Meurders praten met de Burgemeester over de plannen voor Forum, de nieuwe taken van gemeenten in Nederland en over de Algemene Beschouwingen.

Felix en Dolf praten ook met de langst zittende directeur van het Nederlands betaald voetbal, Hans Nijland over FC Groningen. Commissaris van de Koning in Groningen, Max van den Berg, komt vertellen over zijn geliefde provincie en geeft antwoord op de vraag: ‘Wordt Groningen eigenlijk wel serieus genomen door Den Haag?’.


Tot slot is een uitzending vanuit Groningen het uitgelezen moment om heel Nederland kennis te laten maken met de Groningse zanger, tekstschrijver én componist: Erwin de Vries. Meer gasten worden in de loop van de week bekend gemaakt.


Het cabaret wordt weer verzorgd door cabaretiers Roel Bloemen, Thijs van Domburg, Martijn Hilenius en Hanneke Drenth. Verrassende 'Spijkers-columns' zijn er dit keer van Martijn Koning en Wim Daniëls.


'Spijkers met Koppen' LIVE-Radio vanuit De Oosterpoort, Groningen
28 september | 12.00-14.00 uur

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: