nieuws

01 okt 2017, 19:07

Onderzoek naar oorzaak dood 21-jarige man bij Herewegviaduct

Onderzoek naar oorzaak dood 21-jarige man bij Herewegviaduct

Politie onderzoekt oorzaak dood 21-jarige bij Herewegviaduct

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dood van een 21-jarige jongeman uit Groningen. Het lichaam van de man werd zondagochtend 1 oktober levenloos aangetroffen naast het spoor onder het Herewegviaduct in zijn woonplaats, zo meldt de Groningse politie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De politie startte direct een onderzoek. Het treinverkeer werd stilgelegd. Rechercheurs van de Forensische Opsporing kwamen om sporenonderzoek te doen. Rond het middaguur is het lichaam naar het mortuarium overgebracht voor nader onderzoek.

 

Toedracht onduidelijk

 

De politie tast nog in het duister over de toedracht. Met alle mogelijke scenario’s wordt nog rekening gehouden. Dat is ook de reden dat er beslag is gelegd op het lichaam. Er wordt nader onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak. Daarnaast worden omwonenden bevraagd en wordt bekeken of er mogelijk camerabeelden zijn die meer duidelijkheid kunnen brengen.

 

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen en vraagt op haar website:

'Heeft u zaterdagavond tussen 22:30 en 7:00 rondom het Herewegviaduct iets bijzonders gezien wat mogelijk verband kan houden met dit incident? Schroom dan niet om die informatie met de politie te delen. Dat kan via 0900-8844 of als u liever anoniem wenst te blijven via 0800-7000.'

Bron: polite Groningen.