Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie .
 
  GIC Luncheditie  
 
   
   
Ga direct naar de website Stuur door
 
 
 
 
Nieuws vrijdag 14 februari 2014 | 9:47
 
GasTerra ziet omzet stijgen
 

De omzet van gashandelsbedrijf GasTerra is in 2013 gestegen. Het totale verkoopvolume was met 89,3 miljard kubieke meter hoog, vooral door de lange koude winter. Met een omzet van 24,3 miljard euro boekte GasTerra een record. In 2012 had het bedrijf nog een verkoopvolume van 83,4 miljard kuub en een omzet van 23,4 miljard euro. Volgens CEO Gertjan Lankhorst heeft het handelshuis alle financiële en operationele doelen gehaald. Dat zei hij bij de presentatie van de jaarcijfers.


» lees verder
 
 
Nieuws vrijdag 14 februari 2014 | 9:29
 
FNV Bondgenoten stapt naar de rechter “om truc garnalenbedrijf Heiploeg in Zoutkamp aan te pakken”
 

FNV Bondgenoten vindt dat het persobeel het kind van de rekening is bij het zoveelste faillissement van Heiploeg. De vakbond vindt het nu welletjes en stapt naar de rechter.


» lees verder
 
 
Nieuws vrijdag 14 februari 2014 | 15:24
 
Iedere werkdag een degelijke Lunch uit Groningen. met uitsluitend "gezonde kost"!
 

Een gezonde Lunch met verse broodjes, en vers nieuws. Voor dat laatste zorgt de Luncheditie.

 

Zelfs in deze tijd van Twitter en Facebook groeit de Luncheditie gestaag door. “Het lijkt wel alsof iedereen die ik ken de Luncheditie leest!”, horen we vaak.

 

Daar is de redactie van de GIC - de laatste kleine, maar zelfstandige "kranten-" uitgever in de stad Groningen - best  trots op !

 

Wie zich nog wil aanmelden of geïnteresseerden kent: aanmelden voor de luncheditie kan in het vakje op de GIC-website rechtsboven:  www.gic.nl .

 

Bent u tevreden met de Luncheditie,  forward uw vrienden dan dit bericht, like het, of retweet het, svp. Misschien een kleine moeite voor u, maar ons maakt u er erg blij mee !


» lees verder
 
 
Nieuws vrijdag 14 februari 2014 | 9:25
 
Groningers in Opstand: “Wij gaan geschiedenis schrijven!”
 

Groningers in Opstand, een organisatie die in korte tijd 25.000 likes vergaarde via Facebook, kondigt een nieuw initiatief  aan.


» lees verder
 
 
Nieuws donderdag 13 februari 2014 | 17:48
 
Driehonderd schademeldingen voor NAM
 

De NAM in Assen heeft sinds de aardbeving donderdagochtend bij Leermens zo’n driehonderd meldingen binnengekregen van mensen die schade hebben aan hun woning. De meeste mensen maken melding van scheuren in muren en kapotte tegels, aldus de NAM.


» lees verder
 
 
 
De Luncheditie: iedere dag het belangrijkste nieuws per e-mail. Nodig een vriend of collega uit.
 
De nieuwe GIC is gemaakt door iWink - meerdoenmetinternet.nl
 
 

 
 
Innovatie
 
PostNL gaat boodschappen bezorgen voor Jumbo in Groningen
 

PostNL gaat boodschappen bezorgen. De postbezorger gaart bij wijze van proef drie maanden lang de bezorging van de Jumbo Foodmarkt in Groningen op zich nemen. De boodschappen worden in de avonduren bezorgd.


» lees verder
 
 
 
 
Bereikbaarheid & Verkeer
 
Waarom rijden er dit weekend geen treinen richting Assen en Veendam?
 

Let op! Er rijden vanaf zaterdagochtend tot woensdagochtend geen treinen in de richting van Assen en Veendam. Waarom? Check het filmpje om te zien op welke plekken er wordt gewerkt aan de weg en het spoor. Lees snel verder om te weten te komen op welke trajecten de trein wordt vervangen door een bus. 


» lees verder
 
 
 
 
Economie
 
The New York Times: HackerOne bijna miljard dollar waard
 

Het van oorsprong Groningse bedrijf HackerOne, specialist op het gebied van ‘ethisch’ hacken, is een de vijftig meest veelbelovende startups ter wereld. Dat blijkt uit een ranglijst van de Amerikaanse krant The New York Times.


» lees verder
 
 
 
 
Sport
 
FC Groningen stijgt naar linkerrijtje via zege op Feyenoord
 

In tegenstelling tot de laatste twee speelrondes vielen de uitslagen dit weekend gunstig uit voor FC Groningen. Het gevolg is een negende plaats in de Eredivisie met 27 punten uit 22 wedstrijden. De voorlopige positie in het linkerrijtje werd primair veroorzaakt door een 1-0 thuiszege op Feyenoord. Sven van Beek tikte de bal in de 26e minuut achter zijn eigen doelman en dat bleek achteraf het winnende doelpunt. Het betekende de vierde overwinning in vijf wedstrijden voor de FC na de winterstop.


» lees verder
 
 
 
 
Uitgaan
 
Kennismakingsevent voor internationals: Experience Groningen
 

Op 8 en 9 maart wordt voor de 5e keer Experience Groningen gehouden, het evenement dat internationale studenten op ludieke wijze laat kennismaken met de stad en provincie. Traditioneel hoogtepunt is Meet&Eat, waarbij de internationals bij Stadjers thuis gaan eten.

 


» lees verder
 
 
 
 
Wonen
 
Inschrijving GasTerra Ladiesrun Groningen geopend
 

De inschrijving voor de GasTerra Ladiesrun is gestart. De hardloopwedstrijd door de binnenstad van Groningen staat op de agenda voor zondag 9 juni. Duizenden vrouwen lopen deze dag 2,5 km, 5 km, 7,5 km of 10 km.

 


» lees verder
 
 
 
  GIC is een uitgave van Persbureau Tammeling .
 
  U kunt deze editie van de GIC Luncheditie ook doorsturen naar een vriend of relatie .
 
  Als u de GIC Luncheditie op een ander e-mailadres wilt ontvangen, kunt u uw e-mailadres wijzigen .
 
  Indien u de GIC Luncheditie niet meer wilt ontvangen, kunt u zich online afmelden .
 
 
 
© 2019 persbureau Tammeling De Luncheditie wordt verstuurd met iMailingtool