innovatie

25 nov 2013, 06:06

Voys uit Groningen ‘Slimste bedrijf van Nederland’

Voys is het snelst groeiende bedrijf van Noord Nederland. Dat werd bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de noordelijke FD Gazellen Award. De zakelijk telecomprovider uit Groningen behaalde deze prijs, dankzij haar hoge omzetcijfers.

Ook de financiële gezondheid van het bedrijf droeg bij aan de notering. Vorig jaar werd Voys ook genomineerd voor de prestigieuze ondernemersprijs van het Financieel Dagblad. Toen bleek het bedrijf de op één na snelste groeier van het noorden.
Voys won dinsdag ook een award waarmee het Groningse bedrijf zich een jaar lang “Slimste bedrijf van Nederland” mag noemen. Daarmee bewijst Voys dat sociaal ondernemen en financiële groei hand in hand kunnen gaan.

 

Landelijke uitreiking FD


Voys dingt met de noordelijke overwinning van de FD Gazellen mee naar de landelijke versie van de award, die in december wordt uitgereikt. Voys strijdt dan tegen de winnaars van de vier andere regio's (Noord-Holland, regio Utrecht, Gelderland en Flevoland, regio Zuid-Holland en Zeeland en de regio Brabant en Limburg).

 

De FD Gazellen Awards is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij het Financieel Dagblad de snelst groeiende bedrijven van Nederland prijst om hun groeikracht. Daarbij gaat de jury uit van de netto-omzet over de afgelopen 12 maanden. De bedrijven die in aanmerking komen voor de nominatie, moeten een omzetgroei van ten minste 20% laten zien over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 en moeten een goede financiële gezondheid hebben.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: