innovatie

20 aug 2014, 09:09

Groningse WtbE Engineering (Zernikecomplex) ziet vraag naar technisch personeel stijgen en opent tweede vestiging

Groningse WtbE Engineering (Zernikecomplex) ziet vraag naar technisch personeel stijgen en opent tweede vestiging

Detacheringsbureau WtbE Engineering, specialist in technische detachering, opent in Hoogeveen een tweede vestiging. Dit nieuwe kantoor krijgt de functie van bruggenhoofd van waaruit behalve zuid-Drenthe ook de provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland kunnen worden bediend. Ook in deze provincies begint de vraag naar hoogopgeleid technisch personeel vanuit topsectoren en hightech bedrijven toe te nemen. WtbE  levert ervaren technische specialisten en (interim) managers aan (technische) bedrijven en heeft zich gespecialiseerd in de Werktuigbouw,  Elektrotechniek en Technische Bedrijfskunde.

WtbE BV, bijna tien jaar geleden van start gegaan op het Zernikecomplex van de RUG Groningen, heeft veel kennis ontwikkeld en een uitgebreid netwerk opgebouwd in de technische sector. WtbE Engineering plaatst tijdelijk en structureel personeel met een opleidingsniveau op Mts, Hts en Tu niveau bij top bedrijven in Noord-Nederland. De koers van WtbE is bestendig en het beproefde concept wordt verder uitgerold. In Hoogeveen werkt het onder meer al voor Fokker Aerostructures. Ook in de afgelopen economisch magere periode heeft WtbE daardoor verder kunnen groeien, en telt het inmiddels dertig medewerkers.

 

‘We merken duidelijk dat het weer beter gaat in de markt, de vraag naar technisch personeel neemt toe. Wij bieden voor veel bedrijven een passend antwoord en zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats’, vertelt Bert Blaauw, directeur-eigenaar van WtbE. Wij werken voor opdrachtgevers die bestendig willen groeien, en streven deze groei ook voor onszelf na.

 

‘Wij denken dat het moment nu is gekomen om uit te breiden en vanuit Hoogeveen onze relaties te bedienen. Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke benadering waardoor we maatwerk kunnen bieden. Dit concept is de afgelopen lastige jaren succesvol gebleken, en we denken dat de tijd er nu rijp voor is om dit beproefde concept uit te rollen in de rest van Nederland’, aldus Bert Blaauw.

Het nieuwe kantoor is gevestigd in een modern kantoorpand aan de Donau 5 te Hoogeveen en is per 1 augustus operationeel.

 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: