innovatie

29 okt 2014, 10:10

Groningse leverancier voor zonne-energie, Enie.nl, wordt co-sponsor van Team Corendon

Groningse leverancier voor zonne-energie, Enie.nl, wordt co-sponsor van Team Corendon

Leverancier van zonne-energie enie.nl heeft zich als co-sponsor aan Team Corendon verbonden. Het jonge en snel groeiende bedrijf uit Groningen tekent in eerste instantie een contract voor dit schaatsseizoen. Tijdens het NK Afstanden prijkt het logo enie.nl op de schaatspakken van de ploeg.

“Het doel van enie.nl is om zonne-energie mogelijk te maken voor een zo groot mogelijke groep mensen. Middels de samenwerking met Team Corendon kunnen wij op een sportieve manier onze boodschap verspreiden”, aldus Patrick van der Meulen, directeur en initiatiefnemer van enie.nl.  “Beide partijen hebben de ambitie om de gevestigde orde uit te dagen, enie.nl doet dit in de markt van zonne-energie en Team Corendon met een jonge en ambitieuze schaatsploeg. Deze gedeelde visie en ambitie hebben geresulteerd in een mooie samenwerking. Als geboren Leeuwarder ben je van nature verbonden met de schaatssport en door zonne-energie te combineren met de zonvakanties van Corendon is een interessante mix ontstaan’’, licht de drieëntwintigjarige ondernemer de samenwerking toe.

 

Commercieel Manager van Team Corendon, Martijn Kabbes, geeft aan dat enie.nl een waardevolle toevoeging is voor de ploeg. ”Met enie.nl hebben we, naast ESET, een grote en snel groeiende tweede co-sponsor aan de ploeg weten te verbinden. In de gesprekken die we de laatste weken met hen gevoerd hebben, was de gedeelde passie om te willen winnen en de beste willen zijn, de basis voor de samenwerking. Voor ons is de komst van enie.nl een bevestiging van de interessante commerciële meerwaarde die Team Corendon heeft opgebouwd. Niet alleen zal hun logo op onze eigen schaatspakken verschijnen, maar gaan we ook ons gezamenlijke netwerk inzetten om zakelijk succesvol te zijn”.

 

Dit weekend begint voor Team Corendon het schaatsseizoen met het NK Afstanden in Thialf Heerenveen. Met onder andere Jan Blokhuijsen, Koen Verweij en Marrit Leenstra zal de ploeg aan de start verschijnen en strijden om de nationale afstandstitels.

 

 

Over enie.nl

enie.nl is een adviesorganisatie en leverancier van zonne-energie voor de particuliere en zakelijke markt. Het bedrijf is in 2012 met een droom en een helder perspectief gestart. Wat enie.nl drijft is een wereld waarin duurzame energie de nummer één bron van energie is. Deze energie bron wordt door mensen zelf gecreëerd en gecontroleerd: de slimste energie maak je zelf.

 

In de optiek van enie.nl is zonne-energie de manier om dit mogelijk te maken. Het is de ambitie van enie.nl om de markt voor duurzame energie verder vorm te geven en deze voor een ieder die wil besparen en wil beginnen met het bouwen aan een duurzame wereld mogelijk te maken.

In minder dan twee jaar tijd is het initiatief uitgegroeid in een organisatie met een eigen visie, een marktleidende positie en een unieke propositie voor de zonne-energie markt. Dagelijks zijn zo’n twintig medewerkers werkzaam voor enie.nl in Groningen, Drachten en Apeldoorn.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: