innovatie

21 nov 2013, 09:09

Groningen vandaag en morgen in teken inspiratiefestival Let’s Gro. Denkt u ook mee?

Groningen vandaag en morgen in teken inspiratiefestival Let’s Gro. Denkt u ook mee?

Hoe ziet de toekomst van Groningen er uit? Zijn er unieke kansen en mogelijkheden? Maken wij wel voldoende gebruik van het hier aanwezige talent? Deze en tal van andere vragen komen vandaag en morgen aan de orde tijdens het unieke festival Let’s Gro.

Let’s Gro presenteert een uniek festivalprogramma. Groningen barst als slimme, energieke en levendige stad van de goede en originele initiatieven en toekomstideeën.

 


Tijdens het festival Let’s Gro laten de deelnemers elkaar zien wat er nu al gebeurt in Groningen en wat we samen voor elkaar kunnen krijgen in de nabije toekomst. De gemeente Groningen faciliteert de podia en de Stadjers hebben gezorgd voor de invulling.

 


In totaal staan er 85 verschillende programmaonderdelen op de timetable verdeeld over meer dan 25 locaties. Er komen grote en veelomvattende thema’s voorbij. Maar ook kleine, onbekende pareltjes staan straks in de spotlights. Het festival is gratis toegankelijk. Voor sommige onderdelen is het wel noodzakelijk om u vooraf op te geven.

Voor meer informatie : www.letsgro.nl.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: