innovatie

17 mrt 2015, 20:08

Eemshaven.info: midden in opbloeiende economie Eemsdelta

Eemshaven.info: midden in opbloeiende economie Eemsdelta

De economie in de Eemsdelta, noord-Groningen dus, heeft de laatste tijd veel positieve impulsen gekregen. De komst van Google, herstart van Aldel, investeringen in de havens en in windenergie: het gaat de goede kant op in noord-Groningen. Een belangrijke rol in de economie van de Eemsdelta is weggelegd voor de netwerkorganisatie  Eemshaven.info. Op de website www.eemsdelta.nl een interview met directeur Karla Wielenga.

In enkele jaren tijd is Eemshaven.info uitgegroeid tot een van de belangrijkste netwerkorganisaties in de Eemsdelta. Technische bedrijven, bouwers, installateurs, energiebedrijven: vertegenwoordigers van driehonderd van de meest uiteenlopende bedrijven uit de regio zijn lid van deze organisatie. Maar Eemshaven.info is niet alleen een netwerkorganisatie. Het wil ook een informatie-, contact en handelsplatform zijn.

 

‘Eén van onze belangrijkste doelen is om het netwerk van leden te vergroten en hen in contact te brengen met veel relevante andere ondernemers. Maar we willen nog veel meer voor hen betekenen’, vertelt directeur Karla Wielenga.

 

Eemshaven.info verzorgt minimaal zes bijeenkomsten per jaar, met relevante sprekers die de bezoekers informeren over actuele en economisch relevante onderwerpen. De belangstelling van de leden voor deze bijeenkomsten is groot. Daarnaast zijn er nog activiteiten als een zomerborrel, Kerstspecial, themabijeenkomsten, speeddaten en bedrijfsbezoeken.

 

Meer:

www.eemsdelta.nl

www.eemshaven.info

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door: