wonen-in-groningen

21 dec 2018, 10:10

Woningen Eiland Meeroevers gaan in de verkoop

Woningen Eiland Meeroevers gaan in de verkoop

Zaterdag om 12.00 uur gaan de nieuwbouwwoningen op Eiland Meeroevers in de verkoop. Wil je ruim en luxe wonen, pal aan het water. Vanuit je eigen achtertuin in je sloepje stappen en wegvaren, zomers heerlijk surfen, of schaatsen in de winter. Wonen op Het Eiland is waterwonen in optima forma. Het Eiland is een nieuwbouwproject in Meerstad, met fraaie watervilla’s aan het water.

De officiële digitale verkoop start op zaterdag 22 december vanaf 12.00 uur. De verkoop gebeurt volledig digitaal, via de website van Thuis Nieuwbouwmakelaars. Je vindt daar vanaf 22 december alle verkoopstukken van jouw favoriete woning. Op maandag 7 januari om 23:59 uur sluit de digitale inschrijving.

Heb je vragen of wil je de verkoopinformatie inzien? 
Kom naar de start verkoop op zaterdag 22 december om 12.00 uur! Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 14.00 uur op het kantoor van Thuis Nieuwbouwmakelaars aan de Peizerweg 74 in Groningen. Team Thuis is aanwezig en beantwoordt al je vragen over de woningen en alle mogelijkheden. 

Daarnaast is ook de interieurspecialist vanuit Studio Woonforum van Vesta aanwezig om jouw woonwensen te bespreken.

Uitgebreid verkoopproces op website
Let op: bij het inschrijven heb je een aantal gegevens nodig over bijvoorbeeld jouw inkomen, huidige woonsituatie en financiële mogelijkheden. Op de website staat het hele verkoopproces en kun je zien wat je precies bij de hand moet hebben. Bekijk het verkoopproces.