wonen-in-groningen

17 mei 2018, 10:10

Wonen in Groningen: 'Zo GROOTS woont u in Tersluis….'

Wonen in Groningen: 'Zo GROOTS woont u in Tersluis….'

Daar waar wonen en ontspannen hand in hand gaan, en u keer op keer wordt verrast door een prachtige omgeving. Een nieuw thuis dat voldoet aan alle woonwensen én meer. Deze exclusieve plek ligt in Meerstad. Welkom in Tersluis.

De enige vrijstaande villa’s van Tersluis mét uitzicht over het water
In de vijf vrijstaande boegwoningen woont u dus het grootst, best en meest exclusief woont u aan de randen van dit unieke project. Hier vindt u de Boegwoningen: vijf vrijstaande villa’s waarvan elk is gesitueerd op een gigantische kavel met een optimaal uitzicht over het water. Bijzonder is dat u alle vrijheid heeft om uw woning compleet in te delen naar uw eigen woonwensen. Hoe uniek is dat!

In deze prachtige boegwoningen woont u meer dan royaal. Met een woonoppervlakte van meer dan 180m2 kunt u zich de hoeveelheid ruimte bijna niet voorstellen. Daarnaast varieert de kaveloppervlakte tussen de 431 en 696 m2. Kortom: écht groots wonen doet u in één van de vijf Boegwoningen.

Benieuwd naar de voordelen van deze vrijstaande boegwoningen?
-   Woonoppervlakte van maar liefst 180m2
-   Fantastische architectuur
-   Woningbreedte leefkeuken
-   Drie slaapkamers + vrij indeelbare 2e verdieping
-   Complete en luxe badkamer
-   Royale tuin
-   2 parkeerplaatsen op eigen terrein
-   Garage
-   Optioneel energieneutraal (EPC nul)
-   Prijzen vanaf €425.000 v.o.n.

De indeling en plattegronden fungeren uitsluitend als voorbeeld voor uw woningindeling. Heeft u misschien behoefte aan een grotere badkamer of een walk-in closet? Dat is geen enkel probleem, wij bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact op met Thuis Nieuwbouwmakelaars voor meer informatie.