wonen-in-groningen

22 feb 2018, 10:10

Thuis in Tersluis: Nieuwbouw in Meerstad, een groene en waterrijke omgeving

Thuis in Tersluis: Nieuwbouw in Meerstad, een groene en waterrijke omgeving

Een groene, waterrijke omgeving met alle ruimte en vrijheid om te genieten van het leven. Dat is Tersluis: een fantastisch woongebied aan de rand van de stad Groningen met volop recreatiemogelijkheden. In dit project met in totaal 26 verschillende woningen, zijn nog slechts een aantal vrijstaande woningen beschikbaar. De boegwoningen hebben standaard een binnenmaat van meer dan 11 meter diep en een breedte van maar liefst 6 meter.

Hierdoor ontstaat een plezierige plattegrond met een ruime straatgerichte woonkamer en een royale tuingerichte woonkeuken. Maar ook de slaapkamers en zolder hebben prettige afmetingen. De woningen worden opgeleverd met een keurig toilet en ruime badkamer. In de basis heeft de woning 3 slaapkamers, maar de zolder heeft voldoende licht en ruimte, waardoor deze geschikt is voor het realiseren van 2 ruime extra kamers.

In een notendop:

- Woonoppervlakte circa 179 m2
- Royale kavels van 431 tot 696 m2
- Garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- Vrij uitzicht over het water aan de voorzijde
- Prijzen vanaf 425.000 v.o.n. 

Verkoopevent 2 maart!
Kom vrijdag 2 maart naar ons verkoopevent van Thuis in Tersluis. U bent van harte welkom van 16.00 tot 19.00 uur bij het informatiecentrum van Bureau Meerstad (Waterviolier 2 in Meerstad). Ontvang alle informatie over de woningen en laat u adviseren door de interieurstylist van Rivièra Maison.

Heeft u belangstelling in deze woningen of andere vragen? Neem dan contact met ons op! Alle informatie is te vinden op deze website.