wonen-in-groningen

16 nov 2018, 09:09

Nieuwbouw/Verbouw XL: alles over (ver)bouwen en verhuizen onder één dak

Nieuwbouw/Verbouw XL: alles over (ver)bouwen en verhuizen onder één dak

Op zoek naar een nieuwe woning? Dat komt goed uit: in de Groninger Martiniplaza ontdek je de allernieuwste projecten in en om de stad Groningen. En dat niet alleen, van vrijdag 16 t/m zondag 18 november ontvang je antwoord op al je bouw-, verbouw- en verhuisvragen. Makelaars, gemeenten en ontwikkelaars presenteren en lanceren hun laatste nieuwbouwprojecten. Financiers, architecten en specialisten geven advies. 

De vraag is groot. En dat geldt niet alleen voor een (nieuwbouw)huis, ook de vraag naar aanpassingen aan de woning rijst de pan uit. Tijd om de juiste specialist aan jouw vraag en wens te koppelen. Ontmoet daarom het bedrijf dat je kan helpen aan je droomwoning, of juist de droomwoning van je huidige stulp kan maken. 

Nieuwbouw/Verbouw XL is al jaren dé plek waar de meest recente ontwikkelingen rondom de huizenmarkt te zien zijn. Loop door de nieuwbouwstraat en ontdek wat er op stapel staat in de stad Groningen en de omliggende gebieden. Bekijk de nieuwste maquettes en ga in gesprek met verschillende makelaars. 

Klaar voor de toekomst? 
Ben jij klaar voor de toekomst? Tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL ontvang je allerlei informatie over mogelijkheden rondom isolatie, zonnepanelen en warmtepompen, voor een duurzaam en ‘groen’ leven. Ontdek daarnaast de mogelijkheden die er zijn voor je eigen stukje groen buiten en laat een gratis tuinschets maken. Uiteraard mag interieur ook niet ontbreken en leer je hoe je het interieur in een (ver)bouwplan kunt betrekken, zo maak je van je huis meteen je thuis. 

Nieuw dit jaar is Wonen&Co, het on- en offline wooninspiratieplatform én bovendien één van de organisatoren van de beurs. Zo volg je presentaties in de Wonen&Co Academie over uiteenlopende onderwerpen. Bezoekers ploffen daarnaast neer in de Wonen&Co Lounge om even bij te komen van al dat nieuwbouwnieuws. ​​​​​​​

​​​​​​​Praktische informatie

Openingstijden:
Vrijdag 16 november: 13.00 – 21.00 uur 
Zaterdag 17 + zondag 18 november: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: MartiniPlaza Groningen
Entree: Gratis