wonen-in-groningen

13 jun 2018, 15:03

Luxe wonen op Het Baken

Luxe wonen op Het Baken

LUXE, UNIEK & STIJLVOL

Middenin in het Friese Merengebied ontstaat iets unieks. Aan de Kade in Langweer zal een prestigieus woongebouw ontwikkeld worden met 11 appartementen en 5 penthouses die variëren van een ruime 72 tot een riante 253 m². Alle woningen hebben één of meerdere terrassen en blinken uit in luxe en comfort. Zo is een tweede badkamer hier eerder regel dan uitzondering en zorgen flinke raampartijen voor panoramische vergezichten over de omliggende weilanden, havens en meren. Het Baken staat zo garant voor een unieke woonbeleving! 

WONEN AAN ÉÉN VAN LANGWEER'S MOOISTE HAVENS

Op Het Baken woon je straks gewoonweg prachtig. Zo geniet je van het grote geluk van een ligplaats voor de deur, waardoor je op stralende zomerdagen direct de Friese meren op vaart – om binnen enkele uren aan te leggen in steden als Lemmer, Stavoren, Workum, Sneek, Grou en Joure. Maar ook rondom Het Baken vermaak jij je onbetwist. Op de begane grond van het smaakvolle gebouw wordt immers een hoogwaardige brasserie met schitterend mediterraan terras ontwikkeld. Hier geniet je van een heerlijke cappuccino, een lekkere lunch of een zomerse borrel. En dat direct aan de oevers van het water, waar het gedurende de zomermaanden een komen en gaan is van prachtige boten en flanerende mensen – hier gebeurt het! 

En hoewel het gevoel hier groots en luxueus is, profiteer je dagelijks van de exclusiviteit van een kleinschalig woongebouw. Het Baken telt immers slechts 16 woningen verdeeld over 5 verdiepingen. Benieuwd hoe deze verdiepingen zijn opgebouwd en ingedeeld?


Bekijk hier het online magazine: