wonen-in-groningen

17 jul 2019, 10:10

Klavertje 4: betaalbaar, ruim en vlakbij de stad wonen

Klavertje 4: betaalbaar, ruim en vlakbij de stad wonen

Ben je geïnteresseerd in ruimtelijk wonen, op een plek vol historie? Zoek je een betaalbare woning dicht bij de stad Groningen? Op het terrein van de voormalige Oldambtster Zuivelfabriek en Melkinrichting (OMZI) in Winschoten wordt dit jaar gestart met de bouw van Klavertje 4.

Vier mooie en betaalbare 2-onder-1-kapwoningen met een klassieke uitstraling. Duurzaam voor nu en in de toekomst. En ook nog eens van alle gemakken voorzien! Op een prima locatie, nabij het centrum en het station.

Wat de tweekappers bij Klavertje 4 zo bijzonder maakt is de breedte van de woning. Met de vierkante plattegrond die hiermee ontstaat, tref je een royale hal maar ook een ruime woonkamer. Optioneel kan de woonkamer ook nog eens worden verlengd. Dit geeft extra woongenot op de begane grond.

De huizen bieden veel ruimte: kijk vooral naar de verdieping met drie royale slaapkamers. Met een vast trap kom je op de 2e verdieping en daar vind je een prachtige ruimte die je voor veel doeleinden kunt gebruiken.

De v.o.n. prijs van de woningen is € 232.500. Meer weten? Er is nog een woning beschikbaar! Interesse of een vraag? Neem dan contact op met Rizoem, te bereiken via info@rizoem.nl of 050 230 81 37 en ontvang de verkoopdocumenten van Klavertje 4.